Юридична допомога адвоката

Юридична допомога адвоката – це підтримка, якої, на сьогоднішній день потребує кожен громадянин. Люди які повною мірою знають свої права та ознайомлені з усіма тонкощами чинного законодавства – навіть не рідкість, а скоріше виняток. Адже запам’ятати всі положення та нюанси законів, які постійно змінюються в Україні, практично неможливо, для цього довелося б витрачати на це весь свій час. Саме тому юридичні послуги є опорою та захистом у житті кожної людини. Оскільки грамотний кваліфікований адвокат не лише досконало володіє знаннями законодавства, а й контролює нововведення та законопроекти, знає лазівки, що дозволяють вирішити найскладніші питання юридичного характеру.

Коли потрібна допомога юриста?

Спірні ситуації трапляються з нами день у день. Але якщо сьогодні це суперечка про те, «хто ж зайняв чергу перший», завтра можуть виникнути серйозніші конфлікти, вирішити які зможе лише приватний адвокат. Тут і будуть потрібні юридичні послуги для гаранту безпеки та захисту своїх прав.

Ситуації, в яких потрібна правова допомога, мають різний характер, від побутового конфлікту, поділу майна чи розлучення до конфлікту з представниками патрульної поліції та іншими правоохоронними органами. У будь-якому випадку справа потребує індивідуального розгляду, для формування найбільш делікатного та ефективного рішення. Адже кожна помилка та неуважність, яку припуститься юрист, може призвести до несприятливого результату та заплямованої репутації. У той час, як у більшості випадків, завчасна консультація з юристом допомагає врегулювати питання мирно у досудовому порядку, що дозволить значно зменшити витрати коштів та часу.

Послуги адвоката в Києві

Ви власник компанії та хочете заручитися юридичним супроводом та підтримкою? Вас звинувачують у кримінальному правопорушенні, якого ви не робили? Ви потрапили в ДТП і хочете довести свою невинність? У якій би складній та заплутаній ситуації Ви не опинилися, пам’ятаєте – Ви можете і маєте відстоювати свої права! А допоможуть у цьому юридичні послуги в Києва, які пропонує висококваліфікований юрист та адвокат Ішутко Сергій та його команда.

Спеціалізуючись на наданні юридичних послуг широкого профілю, ми щодня відстоюємо права та інтереси своїх клієнтів, добиваючись позитивного максимального результату кожної справи. Так, маючи понад десять років практики, ми напрацьовуємо досвід, набуваючи нових знань та відточуючи свої навички щодня.

Вам потрібна консультація юриста? Ми готові надати свої послуги у зручному для Вас порядку. Забезпечити як особисту, так і онлайн консультацію, а також повністю супроводжувати Вашу справу, захищаючи інтереси та представляючи Вас у суді.

Широкий перелік юридичних та адвокатських послуг на будь-який випадок

Наші послуги юриста включають вирішення питань практично з усіх сфер юриспруденції, до яких належить:

  • сімейні правовідносини (розлучення, поділ майна, поділ спадщини, укладання шлюбних контрактів, позбавлення батьківських прав, виплати аліментів тощо);
  • цивільні правовідносини (стягнення та оскарження боргів, кредитні та депозитні спори та інше);
  • трудові правовідносини (розірвання трудових контрактів, поновлення на посаді, стягнення заробітної плати та інше);
  • автоправо (оскарження штрафів, допомога у поверненні прав водія, захист прав у суді, стягнення компенсації тощо);
  • кримінальна відповідальність (зняття арештів та допомога у поверненні вилученого майна, захист свободи, допомога в уникненні відповідальності та ін.);
  • надання юридичної допомоги підприємствам (ведення переговорів, вирішення податкових спорів, реєстрація бізнесу та супровід ліквідації, допомога в одержанні патенту, ліцензії та інше).

Специфіка надання послуг

Юридична допомога адвоката починається із звернення клієнта. Залежно від складності питання, клієнт може потребувати як детального розгляду справи, так і простої усної консультації.

Не знаєте, як вчинити в тій чи іншій ситуації? Проконсультуватися з юристом – грамотне та раціональне рішення, з якого слід розпочати. Зв’язатися із адвокатом можна за телефоном чи онлайн. Описавши ситуацію, буде зрозуміло, чи вона потребує особистої зустрічі для більш ретельного розгляду.

Часто, справа обмежується однією зустріччю, що дозволяє клієнту заощадити час та кошти, отримавши відповіді, докладну інструкцію подальших дій та професійні рекомендації.

В інших випадках отримати юридичну консультацію буває недостатньо, потрібний повний супровід, ведення документації, спілкування з державними органами та іншими фізичними особами. Тоді ми формуємо найбільш ефективну тактику, обговорюємо перелік послуг та оплату, укладаємо договір, приступаємо до вирішення справи, звітуючи перед клієнтом за всі дії та подробиці ходу справи.

Принципи, яких ми притримуємось

Послуги адвоката зобов’язують нас бути уважним, сумлінними та відповідальними перед кожним клієнтом. Позитивний результат справи – це задоволений клієнт, чиста репутація, імідж фахівця і лише потім винагорода. Такі чинники є потужним стимулом для досягнення перемоги. І щоб досягти її, ми ніколи не відступаю від своїх пріоритетів:

  • взаємодовіри з клієнтом;
  • абсолютної чесності;
  • простого та зрозумілого спілкування;
  • професіоналізму.

Знайти юриста, який візьметься за будь-яку складну справу і приведе її до потрібного результату – не так просто. Ми гарантуємо якість, компетентність, а головне – ефективність нашої взаємодії.

Вартість адвокатських послуг

Поставити запитання юристу в режимі онлайн можна безкоштовно. Далі, консультації та робота з адвокатом оплачуватиметься за попередньо узгодженими розцінками та системою. Ціна формується від низки факторів: складності справи, витрачених ресурсів, кількості судових засідань та заповненої документації, переїздів та іншого. Кожна конкретна ситуація розглядається окремо, виходячи з нюансів формується система оплати, яка буде найбільш прозорою та зручною для клієнта. Це може бути фіксований гонорар чи ціна за годину роботи.

Вартість адвоката доступна для людей різних соціальних прошарків. А гнучка система та попереднє укладання договору, дозволяє знайти максимально зручне та прийнятне рішення. Ми завжди йдемо, назустріч вирішуючи юридичні питання швидко і конструктивно, поважаючи час та кошти своїх клієнтів. Попередня консультація адвоката може бути надана по телефону безкоштовно.